OVATA verrast medewerkers Stichting Ipse de Bruggen

OVATA is trots op de samenwerking met Stichting Ipse de Bruggen. Het Willem Felsoord in Delft (onderdeel van Ipse de Bruggen) is een dagbesteding voor mensen met een beperking. Sinds 2012 plakken zij de stokjes op de knijpers met steeketiketten.

Eens per jaar komen enkele medewerkers van Willem Felsoord op het bedrijf, een dagje uit waarbij ze echt het gevoel krijgen dat ze bij OVATA werken. Vanwege corona ging dit helaas niet door, maar als alternatief werd het dagje uit gisteren bij het Willem Felsoord zelf gevierd. Hierbij werden de medewerkers getrakteerd op een lekkere lunch met patat, kroket en een Goodiebag vol met stiften, een kleurplaat, een succulent en snoep voor thuis. 


De tekening van de auto is gemaakt door Marcel, een van de cli├źnten. OVATA haalt met regelmaat de geplakte stokjes bij het Willem Felsoord op met de OVATA bus. Marcel heeft als cadeau de bus nagetekend.

Meer informatie leest u hier op de website van OVATA

Voor meer informatie:
Ovata
Hoefweg 152
2665 LD Bleiswijk
T: +31 (0)10 - 5241088
E: info@ovata.nl
www.ovata.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.