Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kenia: Naivasha Horticultural Fair 2020 mag officieel doorgaan

Naivasha Horticultural Fair 2020 heeft officieel toestemming gekregen om door te gaan volgende maand. "Gisteren hoorden we van de overheid dat we van 20-21 november dit jaar de Naivasha Horticultural Fair mogen houden," zegt Richard McGonnell, voorzitter van de beursorganisatie.


De organisatoren van de Naivasha Horticultural Fair, met Richard McGonnell links. (Foto genomen door Marco Pruiksma in 2019) 

De voorbereidingen zijn in volle gang, aangezien dit outdoor evenement over minder dan zes weken zal plaatsvinden. Maar hoe zit dat met COVID-19? "Kenia heeft relatief weinig corona-infecties, iets wat de Wereldgezondheidsorganisatie zeer verbaast," legt McGonnell uit. "Het evenement wordt buiten gehouden bij de Sports Club. Hier is veel ruimte en daarom hoeven we niet dicht op elkaar te staan. Uiteraard houden we de coronamaatregelen in acht, maar het zal fijn zijn om iedereen weer te zien en de interesse te wekken van zowel oude als nieuwe klanten."


Indruk van de beurs van vorig jaar. 

Een aantal internationale bezoekers kunnen wellicht niet komen, vanwege de problemen van hun thuisland met de pandemie, maar alle 'internationale' bedrijven zijn in Kenia vertegenwoordigd. "Ze worden allemaal vertegenwoordigd door hun directeuren of door middel van andere bedrijven/agentschappen in Kenia."

De organisatie verwacht ongeveer 150 stands (inclusief die van goede doelen). Momenteel zijn er al 80 gereserveerd. Er kan contact met de organisatie worden opgenomen om een plek te reserveren als er interesse is. 

Alle opbrengsten gaan naar goede doelen en McGonnell benadrukt het oude Afrikaanse gezegde: "Als je niks plant voor de toekomst, heb je geen toekomst."

Voor meer informatie:
Naivasha Horticultural Fair
E: [email protected]  
www.naivashahortifair.com

Publicatiedatum: