Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitbreiding van productie Cyklop Nederland

Cyklop Nederland is fors uitgebreid. Onlangs heeft het bedrijf een extra productielocatie betrokken in Zwolle, op steenworp afstand van het bestaande pand. Vanwege groei in de productieactiviteiten en de automatiseringsprojecten, was de organisatie uit haar jasje gegroeid en was uitbreiding in ruimte noodzakelijk.


Aanzicht nieuwe productielocatie Cyklop Nederland

" De vraag naar machines die aangepast moeten worden aan een specifieke klantwens blijft stijgen en we kwamen eenvoudigweg ruimte tekort", vertelt directeur Cyklop Ron Pot. "Vaak wil een klant een verpakkingslijn graag compleet opgebouwd hebben om, voordat onze oplossing op de bestaande productielijn wordt aangesloten, een finale test te kunnen doen. Cruciaal om systemen in één keer goed te kunnen installeren en dat wordt door onze klanten ook zeer gewaardeerd. De keuze om uit te breiden was dan ook snel gemaakt."

Cyklop Nederland heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld in het zo aanpassen van standaard en bewezen verpakkingsmachines, dat altijd een oplossing kan worden gevonden voor het “probleem” van de klant. Pot: "Mede doordat we in eigen huis zowel besturing, software alsook de mechanische aanpassingen ontwikkelen, kunnen we voor bijna alle wensen een oplossing bieden".

Voor meer informatie:
Cyklop Nederland
E: [email protected]
www.cyklop.nl

Publicatiedatum: