Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Herfstmix en nieuwe medewerker bij Qualily

Vanaf week 42 gaat Qualily weer de herfstmix toevoegen aan het aanbod. De herfstmix is ​​een combinatie van herfstkleurtjes, namelijk: rood, geel en oranje. Ook heeft Quality een nieuwe medewerker promotie toegevoegd. Zij stelt zich hieronder voor.

“Hallo allemaal, mijn naam is Pascalle van der Lans. Ik heb een studie marketing en communicatie afgerond op het MBO en momenteel zit ik in de afrondende fase van mijn HBO studie office management. Sinds september ben in dienst bij Qualily. Ik ga mij focussen op de promotie, waardoor we ons bereik willen laten groeien en we onze klanten meer persoonlijke aandacht kunnen geven. Ik zou het leuk vinden om in samenwerking met onze klanten gebruik te maken van elkaars netwerk, waardoor we samen kunnen groeien. Daarnaast ga ik Martijn ondersteunen bij de verkoop. Het spreekt mij, als tuindersdochter, erg aan om in deze sector aan de slag te gaan in zo'n mooi groeiend bedrijf als Qualily. Ik hoop snel bij jullie snel te zien op kantoor of bij ons in de tuin. Jullie kunnen mij bereiken via [email protected] en 06 45774840."

Voor meer informatie:
Qualily
www.qualily.nl

Publicatiedatum: