Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Online rondje gewasbeschermingsproeven in de sierteelt

Royal Brinkman organiseert samen met het Word Horti Center een live uitzending van de gewasbeschermingsdag voor siertelers op donderdag 8 oktober 2020 van 14.30 tot 16.30 uur. De live uitzending is gratis online bij te wonen. Registeren kan onderaan dit bericht.

Elk half jaar organiseert Royal Brinkman in het World Horti Center in Naaldwijk een bijeenkomst voor siertelers of groentetelers (bekijk hier de editie van 2019 voor groentetelers) waarbij men proeven kan bezichtigen in de demokassen en men bijgepraat wordt over alle noviteiten op het gebied van gewasbescherming. 

Digitaal rondje proeven
Door de aangescherpte maatregelen door COVID-19 kunnen deze fysieke bijeenkomsten dit jaar helaas geen doorgang vinden. Wel organiseert Royal Brinkman, in samenwerking met het World Horti Center, nu een live uitzending langs alle proeven. Zo kunnen telers, in dit geval de siertelers, alsnog op de hoogte gehouden worden van nieuwe resultaten en inzichten voortkomend uit de proeven.

Middels een rapportage langs de kassen krijgen de leveranciers de mogelijkheid de proef te presenteren en krijgt de teler de kans vragen te stellen hierover. Uiteraard zal er ook een specialist van Royal Brinkman aan het woord komen om de deelnemers te voorzien van specialistisch advies.

Programma inzien of registreren kan hier. 

Ook Van Iperen organiseert traditioneel een gewasbeschermingsdag. Het bedrijf kiest ervoor om hun technisch specialisten persoonlijk langs te laten komen, zo valt te lezen in een bericht op de website van het bedrijf.

Publicatiedatum: