Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groenten- en sierteeltzaden 13 oktober centraal op Euroseeds

De internationale beurs voor de specialistische zaadsector, Euroseeds, vindt dit jaar online plaats van 11 t/m 13 oktober i.p.v. van een fysiek event op Malta. Op dinsdag 13 oktober staan groenten- en sierteeltzaden centraal in het beursprogramma.

Een van de deelnemers aan het virtuele event is Incotec. Het Nederlandse bedrijf heeft een virtuele stand op het eerste online Euroseeds congres.

Medewerkers van Incotec geven er informatie over zaadtechnologie en beantwoorden vragen over innovatieve oplossingen, zoals de nieuwe microplastic-vrije zaadcoatings. Bruno Hoeltgebaum, Global Commercial Manager Field Crops: "Door ons assortiment microplasticvrije producten uit te breiden en filmcoatings voor veldgewassen op te nemen, kunnen onze klanten een stap vóór blijven op, en nu al voldoen aan, de toekomstige regelgeving. We kijken ernaar uit om deze oplossingen te bespreken met klanten.”

De Incotec-stand is elke dag van het congres van 7.30 tot 20.00 uur toegankelijk. Ook is video-informatie beschikbaar en kunnen bezoekers documenten downloaden.

 

Publicatiedatum: