Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AVAG participeert in World Horti Center’

Brancheorganisatie AVAG treedt toe tot World Horti Center. Op 1 oktober is de samenwerking, die voor drie jaar wordt aangegaan, officieel. Beide partijen werken steeds vaker samen, waarbij World Horti Center diverse hybride events en bijeenkomsten faciliteert voor AVAG. Daaruit ontstond de wederzijdse wens om de samenwerking verder te verdiepen en officieel te maken. 

AVAG is de brancheorganisatie waarin bedrijven samenwerken op het gebied van geïntegreerde groeisystemen, componenten en bijbehorende service. Veel bedrijven die aangesloten zijn bij AVAG, zijn ook partner bij World Horti Center. Dit gedeelde netwerk wordt door de nieuwe overeenkomst versterkt en uitgebreid voor beide partijen. 

‘World Horti Center is hét kennis- en innovatiecentrum van de internationale glastuinbouw en daarom dé plek voor de AVAG om verbinding te leggen met onze leden en de buitenwereld. De verhuizing naar World Horti Center biedt ons de mogelijkheid om gezamenlijk de leidende positie van de Nederlandse Greenhouse Technology sector in de wereld te versterken’, aldus Annie van de Riet, voorzitter AVAG

In World Horti Center vindt AVAG naast een internationaal netwerk ook veel faciliteiten. Behalve de mogelijkheid tot het organiseren van bijeenkomsten, borrels en hybride events tot wel 5.000 online bezoekers, functioneert World Horti Center ook als postadres voor AVAG. Daarnaast kan AVAG gebruik maken van de overige faciliteiten in het clubhuis van de glastuinbouw zoals de receptie en het restaurant.  

bron: World Horti Center

Publicatiedatum: