per boeket een donatie aan de Hartstichting

Fleurop lanceert ‘Boeket uit je hart’ op Dress Red Day

Vandaag, op de nationale Dress Red Day, voegt Fleurop een stijlvol boeket vol rode bloemen toe aan de collectie. Het boeket met de titel ‘Boeket uit je hart’ is tot stand gekomen in samenwerking met de Hartstichting. Per verkocht boeket doneert Fleurop € 1,50 voor onderzoek naar hart- en vaatziekten bij vrouwen.

‘We zijn ontzettend blij met de steun van Fleurop,’ laat Ronald Schouten, teammanager van de Hartstichting weten. "Dankzij acties als deze kunnen wetenschappers stappen zetten richting nog meer kennis, nieuwe successen en betere behandelingen van hart- en vaatziekten bij vrouwen. We hebben er een speciaal onderzoeksprogramma voor, want de klachten bij vrouwen verschillen erg van die van mannen. Daar moeten we ons bewuster van worden, zodat we hart- en vaatziekten bij vrouwen sneller kunnen opsporen en beter kunnen behandelen.”

Hartelijk gebaar
Boeket uit je hart is losjes geschikt en bevat onder andere rozen, gerbera’s, anthuriums en leeuwenbek. “Uiteraard allemaal rood”, vertelt Leonie van Zante, marketingspecialist van Fleurop. “Met dit boeket geef je niet alleen schitterende bloemen, je maakt bovendien een hartelijk gebaar. Een boeket dat de essentie van Fleurop, een goed gevoel bezorgen, waarmaakt. Van ieder verkocht boeket doneren wij € 1,50 aan de Hartstichting. Dit gaat niet ten koste van de waarde van de bloemen.”

Klik hier voor meer informatie


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.