Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overhandiging duurzaam certificaat door burgemeester aan Ambianze Zijlmans Bloem & Sfeer in Kaatsheuvel

Bloembinderij Ambianze Zijlmans Bloem & Sfeer in Kaatsheuvel heeft de zilveren status van de Barometer Duurzame Bloemist ontvangen. Hanne van Aart, burgemeester van Loon op Zand, komt het certificaat overhandigen in de winkel aan eigenaar Pascal Zijlmans op maandag 28 september om 14.30 uur.

Na een klein jaar is het eindelijk zover voor de winkel van 160 m2. Het Barometer-certificaat betekent dat een flink aantal stappen is genomen om te verduurzamen. Ook de inkoop van bloemen, planten en snijgroen is daarbij duurzamer. “Maatschappelijke betrokkenheid is in ons hele bestaan een belangrijke pijler geweest en dit willen we graag zo houden. Zo steunen we al tien jaar veel goede doelen en bieden we plaats voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook vinden we het belangrijk om mensen te kunnen laten integreren”, zegt Zijlmans. Tijdige opleiding van medewerkers is daarbij heel belangrijk.

Klik hier voor meer informatie over Ambianza

bron: FloraNL

Publicatiedatum: