Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
donderdag 22 oktober

Eerste sierteelt stagemarkt voor bedrijven en studenten Hofmakerij online

Op 22 oktober aanstaande organiseren Greenport Aalsmeer, Wellantcollege en DeHofmakerij.nl een online stagemarkt. Aanleiding voor deze stagemarkt is het actief werven van studenten buiten de sector om zo de bedrijven hierin te ontzorgen.

Uiteraard worden tuinbouwstudenten ook betrokken tijdens dit event.
Op deze manier is de stagemarkt een unieke gelegenheid voor bedrijven om kennis te maken met de nieuwe generatie medewerkers.

Hoe werkt het?
In een 1 op 1 online sessie maken bedrijven en toekomstige stagiaires kennis met elkaar. Tijdens deze speeddate ontdekken studenten welke bedrijven het beste passen bij hun interesses, welke carrièrekansen de sierteelt biedt en welke stageopdrachten er zijn.

Door met elkaar in gesprek te gaan, wordt snel en effectief de match gemaakt. Voor de deelnemers biedt dit evenement inzicht in welke behoeftes er binnen de sierteelt sector leven.

Aanmelden stagemarkt
Bedrijven zoals Waterdrinker, Celieplant en Royal van Zanten zijn enthousiast over de stagemarkt en doen mee. Ook staan meer dan 100 studenten reeds te trappelen om kennis te maken, zo weet Mariëlle de Jong van DeHofmakerij.nl.

Voor meer informatie:
Mariëlle de Jong
M: 06 83605005
www.dehofmakerij.nl/stagemarkt

 

Publicatiedatum: