Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Online presentatie Groot Groen Plus krijgt vorm

Vakbeurs GrootGroenPlus is dit jaar een online evenement. Om deelnemers extra mogelijkheden te bieden zichzelf te laten zien, biedt de organisatie exposanten extra mogelijkheden het eigen online profiel vorm te geven. Alle exposanten hebben een eigen webpagina, die dit jaar is uitgebreid met de mogelijkheid tot chatten, contact via social media, videobellen, het integreren van video en het tonen van het actuele aanbod of assortiment - gemakkelijk te doorzoeken op plant of deel van de plantnaam.

Om de exposanten te bezoeken, hoeven bezoekers niet in te loggen of aan te melden; zij kunnen drempelloos de ruim 155 profielen bezoeken en via de buttons op diverse manieren eenvoudig, snel en rechtstreeks contact leggen met de deelnemer. Wereldwijd kan iedereen met een internetverbinding altijd bij al deze informatie .

Groot Groen gaat van 30 september t/m 2 oktober ook middels twee streams, Nederlands- en Engelstalig, videobeelden van de exposanten streamen. Hierdoor komen met regelmaat planten en producten voorbij met een verwijzing naar het digitale standnummer.

De uitbreiding van de profielen is niet eenmalig; deze uitbreiding blijft ook in 2021 bestaan. De exposantenlijst op de website en app vormen samen het interactieve beursboekje.

Programma
Natuurlijk is er ook tijdens de digitale editie van vakbeurs GrootGroenPlus, gehouden van 30 september tot en met 2 oktober, een volledig beursprogramma. Hiervoor wordt op de beurslocatie in Zundert een volledige professionele studio ingericht.

In deze studio zullen diverse gesprekken van maximaal 15 minuten plaatsvinden met sprekers, partners en experts. Cameramensen, een geluidstechnicus en tolk zullen ervoor zorgen dat het live programma voor alle kijkers goed te volgen is.

Het volledige uitzendschema zal zeer binnenkort in de gratis viertalige app en op de website te raadplegen zijn. Er zal in ieder geval een openingstafel zijn, een tafel voor de uitreiking van de Zunderts Groen Imago Prijs (ZGIP), een tafel in verband met de nieuwighedenkeuringen en tafels over de Road Show en over biodiversiteit. Partnertafels met Varb, Rabobank, Hortipoint en De Bode staan ook op de planning. Sommige gesprekstafels vooraf gegaan worden door een toelichtingsfilm.

Daarnaast zenden we in plaats van de persexcursies ook rondleidingen uit bij Tenax Tree-Plugs & Seeds, Damen Boomkwekerij en Business Centre Treeport die we afsluiten met informatie over Coöperatieve Vereniging Treeport.

De afwisseling maakt het voor kijkers interessant en tussen de verschillende tafels door is er voor deelnemers heel veel ruimte om hun producten optimaal te promoten. Elke exposant mag bijvoorbeeld een video van 1 minuut laten maken die vervolgens wordt uitgezonden. Dankzij de vermelding van het standnummer rechtsboven in beeld is het gemakkelijk om direct contact te leggen met de desbetreffende deelnemer. 

Het vakbeursprogramma wordt verdeeld over de drie dagen; de uitzendingen zijn van 9 tot 18 uur via de website en de app vrij toegankelijk voor de kijkers; zij hoeven zich hiervoor niet vooraf aan te melden. Alles wordt beschikbaar gesteld in het Nederlands en het Engels. Dankzij deze interactieve opzet krijgen bezoekers alsnog het idee dat ze langs de stands van de deelnemers ‘lopen’ en daadwerkelijk alle producten bekijken. Op deze manier wordt - ondanks de andere vorm - grote betrokkenheid bij de vakbeurs en deelnemers gecreëerd.

Voor meer informatie: https://www.grootgroenplus.nl/ 

Publicatiedatum: