Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Argos breidt uit met nieuw kantoor en magazijn middenin Westland

Argos Packaging & Protection versnelt haar groei met de uitbreiding van een nieuw kantoor en magazijn in Honselersdijk. Het versterken van de activiteiten binnen Westland is een volgende stap in haar strategie. Met een verdriedubbeling van beschikbare kantoorruimte en anderhalf keer zoveel magazijnruimte wordt dit de werkplek voor tientallen productspecialisten, verkoopteams, logistiek en administratie.

“Ons nieuwe kantoor en magazijn, centraal gelegen in Westland, sluit aan bij onze missie ‘laten zien dat verpakken en beschermen slimmer kan, omdat iedere dag nieuwe mogelijkheden biedt’”, vertelt Frans van Alphen, directeur van Argos. “Na een volledige restyling van het voormalige pand van Van der Windt Verpakking, zal logistiek als eerste operationeel zijn in Honselersdijk. Het nieuwe magazijn is vanaf de start volledig ingericht met enorme stellingen voor 13.000 palletplaatsen, zodat we letterlijk iedere meter efficiënt kunnen benutten. Met elektrische heftrucks die zelfstandig door de paden maneuvreren kunnen we nog sneller en veiliger de klant specifieke producten op afroep bij elkaar verzamelen en verzenden.”

Partner dichtbij
"Argos kenmerkt zich door de Westlandse mentaliteit. Een familiebedrijf met collega’s grotendeels woonachtig in en in de buurt van Westland. Juist daarom vindt Frans het belangrijk om middenin Westland te blijven. Weinig reistijd voor onze medewerkers, waardoor we hen kunnen motiveren de fiets te pakken en zo samen te werken aan een vitaal team. Maar ook direct een bijdrage te leveren aan de doelstellingen van onze Gemeente: een aantrekkelijk woon- en werkgebied met voldoende werkgelegenheid", aldus het bedrijf. 

De bereikbaarheid van het nieuwe kantoor en magazijn was uiteraard een vereiste, om zo een nog betere reactietijd te kunnen realiseren. Door de verbreding van de N213 zijn we voor al onze klanten, door de gehele Benelux, logistieke partners en onze vrachtwagens snel bereikbaar.

"Een pand waarin we nog slimmer samen werken"
Argos is onderdeel van de Best Packaging Group. Een groep van zelfstandige bedrijven met ieder een eigen specialisme, die elkaar perfect aanvullen op het gebied van verpakken. Door deze unieke samenwerking, het delen van vakkennis en kunde, hebben we voor ieder vraagstuk in de volledige breedte van de verpakkingsbranche een passend antwoord. Van concept en ontwerp tot en met productie en levering.

"Het nieuwe pand in Honselersdijk geeft ons meer ruimte om de samenwerking te versterken. Op logistiek gebied, maar ook als het gaat om de fysieke samenwerking en kennisdeling. Zo zullen onze collega bedrijven Base Packaging en YouPack gedeeltelijk meeverhuizen naar Nieuweweg 10", besluit Argos. 

 

Publicatiedatum: