Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verdergaande integratie Bloom, Greenex en Green Partners

Drie van de specialisten op het gebied van de belevering van de grootschalige retail binnen Dutch Flower Group uit Aalsmeer en Honselersdijk gaven begin dit jaar aan intensiever te gaan samenwerken.

De bedrijven Bloom en Greenex, gevestigd op het bedrijventerrein RFH Zuid in De Kwakel en Green Partners, gevestigd op Trade Parc Westland (TPW) in Honselersdijk, werken met accountteams voor grootschalige retailers in Europa en willen middels verdergaande integratie van activiteiten zich effectiever en nog efficiënter gaan organiseren.

Na het samenvoegen van de directies tot één team in februari, is deze week het voornemen bekend gemaakt dat de verwerking van alle boeketten en planten en bijbehorende logistieke activiteiten worden samengebracht op één locatie, aan de Betula 11 in De Kwakel. Dit is de huidige Bloom en Greenex locatie. De productie- en logistieke medewerkers van Green Partners kunnen meeverhuizen naar de nieuwe locatie. Het kantoor van Green Partners, waar planning, sourcing, supply chain, verkoop en andere backoffice activiteiten plaatsvinden, blijft gevestigd op TPW.

www.bloom-flowers.nl
www.greenex.nl
www.greenpartners.nl

 

Publicatiedatum: