Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maarten Beekenkamp nieuwe directeur Colours of Nature

Maarten Beekenkamp (48) is al ruim 25 jaar werkzaam in de sector. De laatste 15 jaar heeft hij gewerkt in de bloemen en planten, waarvan 6 jaar bij Javado, 8 jaar bij Van Dijk Flora en het laatste jaar als Site manager bij Syngenta Flowers.

Maarten gaat in zijn functie als operationeel directeur met het team aan de slag om de verdere groei en professionalisering van de telersvereniging van minigerbera verder uit te bouwen en samen met haar partners de retailmarkt in heel Europa te beleveren. 

Over Colours of Nature
Colours of Nature is een Nederlandse coöperatie van minigerbera telers, die sinds 2004 is opgericht met als doel om de afzet van minigerbera’s samen op te pakken en haar klant volledig te ontzorgen. Ondertussen teelt de vereniging op negen kwekerijen en 32 ha onder één naam meer dan 250 miljoen mini gerbera’s per jaar, die via de retail uiteindelijk bij de consument thuis in de vaas terechtkomt. De belangrijkste pijlers van de afzetcoöperatie zijn duurzaamheid, de mogelijkheid van levering in grote volumes, bovengemiddelde kwaliteit, maatwerk, meedenken met de klant en de focus op grootschalig inkopende partijen.

Meer over Colours of Nature en haar assortiment is te vinden op www.minigerbera.nl

Publicatiedatum: