loop tussen de bloemen door

Sande Flowers creëert virtuele beursstand

Als creatief directeur van Sande Flowers heeft Pieter Landman een virtuele beursstand gemaakt, waar je online letterlijk tussen de bloemen en stellages door kunt lopen. "Dit is een doorbraak in de bloemensector."

Het thema van de stand is “ The Flower Factory “, omdat de stand is gemaakt in een oude, verlaten textielfabriek, waar nog altijd machines staan te wachten om weer gebruikt te worden. In de stand presenteert het Ecuadoraanse bedrijf de nieuwe collectie boeketten en uiteraard de bekende calla's, lelies, ranonkels en zomerbloemen die ze telen. Alles is gepresenteerd op zelf ontworpen en onverwachte stellages, wat inspirerend kan zijn voor bloemenzaken en bloemenafdelingen in supermarkten.

Op 15 september is de virtuele beurs Floral Connect/IFE gelanceerd, maar het is ook mogelijk om de stand te bezoeken via de website www.sandeflowers.com. Klik op de knop “3D virtual booth” en “video with Pieter Landman”, waarin Pieter Landman alles uitlegt over de producten en de stand.

Voor meer informatie:  
Sande Flowers
+1 (786) 245 77 76
sales@sandeflowers.com  
www.sandeflowers.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.