Donderdag 24 september 10:00 - 11:00 uur met klantcase Euro-Caps

Webinar grip op stamdata in de foodsector

Wil je graag weten hoe collega foodbedrijven grip op stamdata krijgen? Hoe ze tijd besparen en kwaliteit verhogen door data management processen te automatiseren? Dan nodigt Thysia je graag uit voor een online event dat het in samenwerking met Euro-Caps (producent van private label koffie capsules) organiseert.

Deelnemers aan het webinar worden geïnformeerd over verbetermogelijkheden en voorbeelden van stamdatabeheer in de foodsector. "We zien dat de eisen en wensen van retailers steeds specifieker worden en dat de hoeveelheid gegevens snel stijgt. Daarom wordt grip op masterdata steeds belangrijker", aldus Luc Meijs van Thysia.

Thysia geeft in samenwerking met het snelgroeiende Euro-Caps een presentatie over het programma ‘slimme data’ binnen hun organisatie. Rick van Dijk, applicatiespecialist bij Euro-Caps, zegt hierover: "De kwaliteit van onze producten moet altijd 100% zijn. Onze procesmanagement oplossing zorgt nu dat nieuwe leveranciers en materialen grondig worden geselecteerd en gevalideerd, zodat wijzigingen geen negatieve invloed hebben op onze hoge kwaliteitsnormen."

Het webinar is op donderdag 24 september van 10:00 tot 11:00. Je kunt je via deze link gratis registreren en daar vind je ook het volledige programma:

Voor meer informatie:
Luc Meijs
Thysia
076-5218846
marketing@thysia.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.