Glasreparatie onder de buitenschermen

Tholen -Schermen worden tegenwoordig ook aan de buitenzijde van de kas op de nok geïnstalleerd. Om hier een Repair Shuttle voor te ontwikkelen was voor de mannen van Glass Handling Technic BV
een hele uitdaging. Er staan nu drie Repair Shuttles bij hen klaar waarvan een speciale die geschikt is voor een kas met een nokbuitenscherm.

Deze Repair Shuttle gaat naar Wageningen Universiteit & Research.
Het dek heeft naast een nokbuitenscherm ook isolatieglas. Wageningen UR wil de onderhouds – en reparatiewerkzaamheden op een veilige manier uitvoeren en heeft GHT benaderd om hier een speciale Repair Shuttle voor te ontwikkelen. Isolatieglas is zwaar en om veilig de reparatiewerkzaamheden uit te kunnen voeren heeft een driekoppig team bij GHT zich gericht op het ontwerpen van deze Shuttle. Het team bestond uit Ton van Leeuwen, John Berghman en Stan Galama.

Ton van Leeuwen en John Berghman van Glass Handling Technic BV

Van de Waay
Van der Waay mag de kasdekreiniger met bijbehorend platform leveren. Het wordt een “Tailor made” platform waar ook de Repair Shuttle mee van kap naar kap kan worden verreden. Het specifieke ontwerp van de Shuttle vraagt specifieke aanpassingen aldus Tom Zwanenburg.

De kas is gebouwd door Bosman Van Zaal. Zij zijn ook de opdrachtgever voor zowel Glass Handling Technic als Van der Waay.

Wanneer de installatie aan de kas geplaatst is, zullen wij een update met foto’s plaatsen.

Voor meer informatie:
Van der Waay
0172 - 210 311
Tom Zwanenburg
0613 005 273
tom@vdwaay.nl
www.vdwaay.nl

Glass Handling Technic BV
John Berghman
(0174) 29 07 17
info@ghtec.nl 
www.batistwestland.nl 

 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.