Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gert Last, Mondipal

Webshop voor plastic kratten en pallets

Tholen – Je wordt als bedrijf overvallen door een onverwachte gebeurtenis, recent voorbeeld daarvan is de uitbraak van het coronavirus, en je wordt daarbij gedwongen een groot deel van je groenten en fruit door een weggevallen vraag in te vriezen of op te slaan in de koeling. Dan is het wel zaak dat je voldoende kratten op voorraad hebt staan om die extra productie in weg te zetten.

Mondipal, leverancier van o.a. plastic kratten en pallets en onderdeel van de Vierhouten Groep, heeft daarvoor nu een oude oplossing nieuw leven ingeblazen: Kratonline.nl. “Op deze site hebben we een breed assortiment aan kratten, pallets en andere ladingsdragers staan, die snel en eenvoudig te bestellen zijn,” vertelt Gert Last, sales manager bij Mondipal. “Deze kratten zijn snel uit onze voorraad leverbaar.”

Naast de levering aan andere sectoren in de levensmiddelenindustrie heeft het bedrijf ook voor de AGF-sector de nodige spullen in huis. “Dat gaat van de kleine kratten voor een aantal doosjes tomaten tot de grote big box voor appelen en peren die de ULO-cel ingaan. Dat kan nog eens in alle kleuren die men wenst en eventueel met een naam van het bedrijf erop.”

De kratten worden vooral gebruikt in de interne bedrijfsvoering bij telers en handelaren. “Op de markt voor meervoudige emballage zijn er een aantal grote spelers waar je moeilijk tussen kunt komen. Veel grote supermarktketens eisen immers van hun klanten dat je levert in deze kratten. Deze partijen werken met een zogenaamd poolsysteem waar je de kratten als het ware huurt. Wij bieden voor onze kratten en pallets een huurkoop-oplossing aan. Daarbij betaal je per maand een vast bedrag, maar word je uiteindelijk eigenaar van de krat. Dat kan een voordeel zijn om zo de investeringen in deze emballage te spreiden, waarbij je nog 10 tot 15 jaar van deze kratten gebruik kunt maken.”

Voor meer informatie:
Gert Last
Mondipal
Lokhorstweg 13a – 27
3851 SE Ermelo
Tel: +31 (0)341 37 50 74
Mob: +31 (0)6 83944396
[email protected]
www.mondipal.nl