Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Metamorfose voor De Gier Drive Systems

Tholen - "We hebben de basis gelegd om een enorme sprong voorwaarts te maken op het gebied van innovatie en waardevolle partnerships." Was getekend, Rob Sandberg van De Gier Drive Systems.

De fabriekshal van het bedrijf was al flink uitgebreid. De aanschaf van nieuwe machines en de geoptimaliseerde intern logistieke route maakt dat er op het gebied van efficiency een flinke stap gemaakt is.


Maeve van Spronsen, Rob van Luxemburg, Rob Sandberg, Ruud Schenkels, José Damen, Arne van 't Oor, Robert Langelaan, Priya Harnam en Wouter Heezen

De Gier is klaar om met partners nieuwe ontwikkelingen te starten. Rob: ”We willen graag met zowel installateurs als telers aan tafel op producten en processen te verbeteren. Wij zijn goed in aandrijftechniek. Dat is onze corebusiness. We focussen ons op datgene waar we goed in zijn. We willen ons niet af laten leiden. Partners kunnen van onze focus meeprofiteren. We trekken graag met hen op.” 


Robert Langelaan bij de assemblagelijn van de motorreductor GW30

Grote orders
Een paar jaar geleden is De Gier gestart met de uitbreiding van de fabriekshal. De indeling van de fabriek is daarbij compleet veranderd en ze hebben fors geïnvesteerd in een compleet nieuwe logistieke inrichting, een rolvormmachine, een bewerkingseenheid, een draaibank, een tandheugelfreesmachine, een vertanding machine en vijf hightech assemblagelijnen.

Rob Sandberg: ”Het was dan ook niet voor niets dat wij de grote order voor 1.600 hectare foliekassen voor Egypte in de wacht sleepten op basis van vertrouwen van onze klant. Bij dit soort grote orders zien we wat we waard zijn. We hebben de order precies volgens plan uitgeleverd.”

Metamorfose
Gisteren was er een klein feestje voor het voltallige personeel. Rob onthulde het nieuwe logo om de metamorfose (zo kunnen we het wel noemen) toe te lichten. Het logo laat hun aandrijfsystemen zien door het symbool van het rondje en de ronddraaiende pijl. De rode kleur van het logo staat voor actief, energiek, leiderschap, ambitieus, daadkracht en passie.

Bij een nieuw logo hoort ook een nieuw verhaal, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. Vandaag gaat de nieuwe site live.

De foodtruck stond al klaar. Garantie voor succes.

Voor meer informatie: 
De Gier Drive Systems
Westlandseweg 9
2291 PG Wateringen
www.degierdrivesystems.com