Weer op de fiets voor de Ronald Moerings Foundation

Tholen - Al jaren organiseert de stichting All The Way EFI rond deze tijd een fietstocht om geld op te halen voor de Ronald Moerings Foundation wat 100% ten goede komt van het Antoni van Leeuwenhoek / Nederlands Kanker Instituut. Op de eerste editie fietste men met 42 man en 8 begeleiders van binnen en buiten onze sector naar Parijs, vervolgens werden plaatsen als Dublin, Inverness Schotland, en vorig jaar München aangedaan.

Dit jaar blijft men echter binnen de landsgrenzen en is een route uitgestippeld waarmee men alle twaalf de provincies aandoet. Ruim 60 mannen en vrouwen hebben zich aangemeld en ieder probeert in zijn of haar netwerk zoveel mogelijk sponsoren te werven. Van 24-27 september gaat men dan het 575 kilometers lange parcours afleggen.

De bedrijven Bunnik Plants, Bunnik Creations, Moerings waterplanten, Jodeco Glass en Van der Salm-Boskoop zullen ervoor zorgen dat men er weer netjes bij rijdt en sponsoren de kleding.

Deelnemende bedrijven aan de Ronald Moerings Foundation vindt u hier, bedrijven zijn van harte uitgenodigd dit initiatief middels een gift te steunen.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.