Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Winst voor Ewan, Marco naar de kop

Tholen - Echt spannend werd het gisteren niet. Ondanks een flink heuvelachtige rit werd er in Sisteron gewoon gesprint en kwam de Australische katachtige sprinter Caleb Ewan als eerste over de streep.

De gele trui wisselde niet van schouders en blijft in handen van Alaphilippe. In het Tourploeg-spel wel een wisseling van de wacht: Marco Viergever heeft de leiding genomen. 

In de daguitslag haalde Marco Viergever 84 punten, net 1 punt minder dan de acht dagwinnaars: Bjorn Beukers, Gerk van der Have, Peter Koeman, Pim Leenheer, Luuk Lievaart, Gerard Moerman, Eric Mooren en  Laurens Stijger.

Aankomst bergop
Marco heeft veel sprinters in zijn team, dus dikke kans dat na de aankomst bergop van vandaag er morgen weer een andere deelnemer aan het Tourploeg-spel in het geel naar kantoor of kas mag gaan.

Gokje van de dag? Sergio Higueta als winnaar na een sprintje van een selecte groep klassementsrenners aan de streep in Orcières-Merlette.