Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Chrysal

Chrysal Arrive Alive schuim hydrateert bloemen 2 tot 5 dagen op transport

In Nederland nam de online bloemenverkoop de afgelopen maanden als gevolg van de coronacrisis flink toe. In maart groeide deze zelfs met 160%, blijkt uit een onderzoek dat ABN Amro, Q&A Research en Chrysal uitvoerden. De bloemen vers houden tijdens transport is dan essentieel.

Chrysal Arrive Alive is een nieuwe innovatieve bloemenverpakking, welke bloemen tijdens transport vers houdt en lekken voorkomt. Bovendien kunnen de bloemen ook horizontaal vervoerd worden. 

Verbeterde bloemkwaliteit
Chrysal Arrive Alive D-block is een gepatenteerd schuim dat bloemen 2 tot 5 dagen hydrateert tijdens transport of in de winkel. Het schuim neemt water met Chrysal Professional 2 op en nadat dit verpakt is in de bijbehorende verpakking lekt het niet en kunnen de bloemen ook horizontaal vervoerd worden, zonder emmer of vaas.

Chrysal Arrive Alive houdt de bloemen in topconditie door de keten tot aan de consument en is ideaal voor verzending van online bestelde bloemen. De nieuwe Arrive Alive D-block is beschikbaar in een verpakking van 40 stuks of 240 stuks.

bloomon
Chrysal partner bloomon gebruikt Chrysal Arrive Alive voor het verzenden van bloemen aan de consument. Joris van der Els, Chief Operations & Sustainability Officer bij bloomon ‘Wij gebruiken al jaren de Chrysal Arrive Alive voor onze verzendingen, zodat de bloemen altijd water tot hun beschikking hebben en vers blijven’.

Voor meer informatie:
Chrysal
E: info@chrysal.nl
www.chrysal.nl

Publicatiedatum: