Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
GroenRijk en Always Kalanchoë schrijven prijsvraag uit

Gezocht: alternatief voor tongbreker Kalanchoë

De afgelopen weken stond de kalanchoë bij tuincentrum GroenRijk in het bijzonder in de belangstelling. Dit komt door de samenwerking tussen tuincentrumketen GroenRijk en het kwekerscollectief Always Kalanchoë, en natuurlijk ook vanwege de eenvoudige verzorging en altijd kleurrijke uitstraling.


De eerste prijs werd gewonnen door GroenRijk Beneden-Leeuwen (met als alternatief 'Makkie')

Prijsvraag
Omdat men merkte dat de naam Kalanchoë nog weleens wat tongbrekers opleverde, hebben de twee organisaties een prijsvraag uitgeschreven voor degene die een vlotte(re) en passende naam wist voor deze veelzijdige plant. De beloning voor de prijswinnaars met de leukste naam is een Kalanchoëpakket t.w.v. 50 euro, op te halen bij hun nabijgelegen vestiging van GroenRijk. De drie winnende namen zijn geworden: Makkie, Millefleur en Zonnestraaltje.

Interne strijd
Ook tussen de vestigingen van GroenRijk is er een wedstrijd geweest. Een onafhankelijke jury koos de winkel waar de plant op een zo mooi en creatief mogelijke manier werd aangeboden aan de klanten. GroenRijk Raalte ging daar met de eerste prijs vandoor, onder meer omdat ze een golf aan Kalanchoës creëerden, door ze op meerdere plekken in de looproute te plaatsten. De vestigingen in Bergambacht werd tweede, de derde prijs werd gedeeld tussen GroenRijk Zevenaar en -Prinsenbeek.

Winnaars:
•    Makkie  - Linda / GroenRijk Beneden-Leeuwen. 
•    Millefleur - Marianne / GroenRijk Schalk Prinsenbeek 
•    Zonnestraaltje - Koen / GroenRijk ’t Haantje Rijswijk

Bron: Groenrijk

Publicatiedatum: