Test en/of vervang druppelslangen op tijd met oog op teeltwissel

Door intensief gebruik van druppelaars kunnen de prestaties van het druppelsysteem beïnvloed worden. Dit kunnen telers merken aan groei- en/of kwaliteitverschillen binnen hun teelt of virussen en bacteriën in het gewas.

Door een meting te maken van de druppelaars kan Stolze onder andere de literafgifte van de druppelaars en de openings- en sluitingsdruk van drukgecompenseerde druppelaars inzichtelijk maken. Aan de hand van deze meting wordt een advies op maat gemaakt.

Op tijd bestellen
Telers die hun druppelslangen voor de teeltwissel willen vervangen adviseert Stolze op tijd een bestelling te plaatsen. "Door nu al een bestelling te plaatsen, kunnen wij snel handelen en zorgen dat de druppelslangen in de gewenste periode geleverd kunnen worden. Als het niet duidelijk is of een druppelslang toe is aan vervanging, dan kunnen wij de druppelaars testen, zodat de klant zeker weet dat hij de juiste keuze maakt."

Voor meer informatie:
Stolze
info@stolze.nl
www.stolze.nl

Menno Ruigrok
Johan de Bloois
verkoop@stolze.nl
0174-513779


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.