Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Jong Verpakking neemt Bangma Verpakking over

De Jong Verpakking Holding (DJV), de grootste onafhankelijke producent van golfkarton in Nederland, is verheugd te kunnen aankondigen dat zij Bangma Verpakking uit Dronten heeft overgenomen. De Autoriteit Consument en Markt heeft toestemming gegeven voor de overname.Met de vestiging in Dronten past het bedrijf goed in de groeifilosofie van DJV, aangezien DJV nog geen vestiging in deze regio van Nederland had. Ad Smit, CEO van DJV: "Ik ben zeer verheugd dat onze bedrijven elkaar gevonden hebben. Zowel de toekomstvisie als bedrijfsfilosofie van beide familiebedrijven sluiten goed op elkaar aan." Jan Bangma, samen met zijn broer Bas eigenaar van Bangma Verpakking, voegt daaraan toe: "We zijn blij dat we met De Jong Verpakking een bedrijf getroffen hebben, dat de passie voor het ondernemen en verpakken van onze familie deelt. De markt voor golfkartonnen verpakkingen ontwikkelt zich steeds verder. Samen kunnen we blijven innoveren en een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst."

Vanuit strategisch oogpunt past Bangma Verpakking goed bij de bestaande bedrijfsactiviteiten van DJV. Met de Nederlandse opzetstations in het Westland, Limburg, Noord-Brabant en nu ook in Flevoland kunnen klanten in het hele land nu nog beter bediend worden. DJV zal een meerderheidsbelang nemen in Bangma Verpakking. Bangma Verpakking zal in de toekomst onder haar eigen naam actief blijven op de markt.

Publicatiedatum: