Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groenland neemt deel in Circular Plastics Alliance

Groenland gaat deelnemen in Circular Plastics Alliance. Het bedrijf wil zo verdere stappen zetten op het gebied van recycling en nieuwe mogelijkheden ontdekken om afvalstromen om te zetten in nieuwe producten.

V.l.n.r.: Mark Wiersma, financieel directeur Groenland, Henk Kras, COO Circular Plastics Alliance, en Peter Janmaat, directeur Bouquetnet 

Groenland B.V. faciliteert diverse sierteeltbedrijven, waaronder Celieplant, Bouquetnet, Bloominess en Spira (Zweden). De Groenland bedrijven hebben het plasticgebruik reeds met meer dan 50% teruggedrongen door o.a. restmaterialen te recyclen, dunner bloemenfolie te gebruiken en door transportverpakkingen te laten vervallen.

Circular Plastics wil het hergebruik van kunststof grondstoffen en producten binnen een gesloten kringloop stimuleren en idee├źn en technieken aandragen die dit mogelijk maken. Door zich bij de groep aan te sluiten, hoopt Groenland samen met de andere leden de gezamenlijke doelen op het gebied van recycling en plastic besparing waar te maken en verdere stappen te zetten op het gebied van recycling. 

Voor meer informatie:
Circular Plastics
https://circular-plastics.com/en/ 

Publicatiedatum: