Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Loonbedrijf Greenpride en Martin Stolze zetten samen verhuurafdeling op in Emmen

Samen met Martin Stolze b.v. heeft Loonwerkbedrijf Greenpride een verhuurafdeling opgezet. Martin Stolze b.v. is bekend met alles wat bij het oppotten van gewas en het intern transporteren van tuinbouwproducten komt kijken. Greenpride verzorgt al jaren het oppotten van potplanten met de Stolze 3030 oppotmachine. De samenwerking komt dus niet uit de lucht vallen.

Besparen op transportkosten
Vanuit de nieuwe verhuurafdeling in Emmen worden onder andere oppotmachines, transportbanden, afstrooimachines en bijbehorende artikelen verhuurd.

In week 29 is er een nieuwe Stolze 3030 oppotmachine opgehaald om te verhuren aan de andere kant van Nederland. Bram van Paassen, commercieel manager bij Martin Stolze: “Wij zijn continu op zoek naar manieren om onze klanten nog beter te kunnen helpen. De samenwerking met Greenpride is hier een concreet voorbeeld van. Door een extra verhuurlocatie beschikbaar te stellen bespaart de klant aanzienlijk op transportkosten.”

Voor meer informatie: 
Martin Stolze 
[email protected] 
www.martinstolze.nl 

Greenpride 
[email protected] 
www.greenpride.nl    

 

Publicatiedatum: