Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Syngenta Flowers versterkt Europees management

Leendert Arkenbout is met ingang van 1 september bij Syngenta Flowers aangesteld als nieuwe hoofd Operations EAME voor jonge planten en stek. Deze aankondiging volgt op de recente benoeming van Yigremachew Worku, die per 1 augustus hoofd productie EAME zal zijn. Met deze benoemingen is de supply chain nu opgesplitst in twee functies - Productie en Operations - waardoor de teams zich beter kunnen concentreren op kwaliteits- en leveringsverbeteringen om onze klanten beter van dienst te zijn.

Zowel Yigremachew als Leendert brengen een schat aan ervaring en kennis in hun nieuwe rollen. Yigremachew is momenteel sitemanager bij Ethiopia Cuttings, waardoor hij zeer veel ervaring heeft met productie en de farms. Leendert was als Head of Finance nauw betrokken bij bedrijfsprocessen en investeringsbeslissingen. In zijn nieuwe rol zal hij zich richten op het optimaliseren van de end-to-end-supply flows in de activiteiten van Syngenta Flowers.

 
Voor meer informatie:
 
Syngenta Flowers
 
 
Publicatiedatum: