Sjors Göbbels en Else van den Beukel partners bij Green People Recruitment

Per 1 juli zijn Sjors Göbbels en Else van den Beukel aangetreden als Partner bij Green People Recruitment.


V.l.n.r. Marco Janssen, Else van den Beukel, Sjors Göbbels en Jos van Kleef

Sjors Göbbels Senior Consultant – Partner
Na het behalen van zijn Bachelor startte Sjors in 2013 als Research Consultant binnen Green People Recruitment. Al snel bouwde hij aan een eigen klantenbestand in met name de Food Industrie. Sjors is inmiddels enkele jaren werkzaam als headhunter en heeft een uitgebreid netwerk en uitstekend trackrecord in de food Industrie.

Else van den Beukel Senior Consultant – Partner
Else startte haar carrière als HR manager en was vervolgens mede-ondernemer van een sierteeltbedrijf. Tevens was zij jarenlang bestuurslid bij Royal FloraHolland. Begin 2016 versterkte zij Green People Recruitment als Senior Consultant Tuinbouw. Else is een headhunter met een groot netwerk in de nationale en internationale tuinbouw.

Marco Janssen & Jos van Kleef, directie Green People Recruitment: “Met deze stap geven we verder vorm en inhoud aan onze ambitie om Green People Recruitment verder uit te bouwen. Dit doen we vanuit het vertrouwen dat we hebben in de mensen die bij ons werken en welke, in het geval van Sjors en Else, nu ook aandeelhouder worden. Zij bepalen mét ons de toekomst van ons bedrijf. Ook voor onze groeiende groep (inter)nationale klanten in de Agro & Food Business is het goed nieuws. De continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening is met deze toppers duurzaam verzekerd."

Voor meer informatie:
Green People Recruitment
+31 (0)77-3557245
info@greenpeoplerecruitment.com  
www.greenpeoplerecruitment.com    


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.