Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nick Weterings, Weterings Machinery

Wiellader + Verreiker = Telescoopshovel

Tholen - Kassenslopers zijn zuinig op hun bouwmaterialen. Alles moet netjes gestapeld en in de vrachtwagen geladen kunnen worden. Dat is belangrijk om de materialen te kunnen doorverkopen. Bij voorkeur gaan de materialen van de kassen die ze demonteren, rechtstreeks de vrachtwagen in. Dan blijft het schoon.

Nick Weterings van Weterings Machinery ziet om die reden dat er meer vraag bij hen komt naar telescoopshovels. En om precies te zijn: shovels waar de bestuurder laag zit. Veelal zijn het namelijk de oudere en lagere kassen die gedemonteerd moeten worden.

En daarom is die lage bestuurderspositie belangrijk. "Voorheen gebruikten slopers knikshovels die de beschikking hebben over een normale laadarm. Dankzij de telescooparm heeft de wiellader een aanzienlijk hogere hefhoogte en reikwijdte. Door de telescoop kunnen de materialen diep in de vrachtwagen geladen worden. Eigenlijk is de telescoopshovel dus een wiellader en verreiker in één."

Onlangs werd er één geleverd bij HT Greenhouses. Dat was het nieuwe Weideman model: 4080LP T. Taco de Hoog van HT Greenhouses nam de sleutel van Nick Weterings in ontvangst. Taco: ”We kunnen met deze aanschaf netjes en efficiënt werken.”

HT Greenhouses is ondertussen volop in beweging.

Vlnr: Nick Weterings en Taco de Hoog. Op de achtergrond van deze foto zie je dat er een nieuwe opslagloods gebouwd wordt. Hier gaan materiaal en machines in opgeslagen worden.

Voor meer informatie:
HT Greenhouses
Taco de Hoog
[email protected] 
(0174) 28 01 94

Weterings Machinery
Nick Weterings
[email protected] 
+31 174 351121