Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Anthuriumkwekerij Evanty sluit aan bij Anthogether

Tholen - Per 1 augustus 2020 sluit anthuriumkwekerij Evanty zich aan bij Anthogether. Evanty is gespecialiseerd in mini-anthuriums genaamd Lovely's, waardoor het assortiment nu wordt uitgebreid met 20 soorten mini-anthuriums.

Met de toetreding van Evanthy groeit het collectief Anthogether naar vijf telers, die gezamenlijk goed voor ongeveer 17 hectare productie snij-anthurium. Landelijk bestaat deze gewasgroep uit grofweg 40 hectare productie.

Het assortiment bestond voorheen met name uit grootbloemige soorten, zo licht Klaas van der Spek toe. Met de toevoeging van de varieteiten van Evanthy zijn nu ook de kleinbloemige soorten toegevoegd en kan men de markt van een nog completer assortiment voorzien.

Anthogether is een samenwerking tussen Spekflowers bv, Kwekerij Oosterzon, van Adrichem Anthurium en Bouman Anthuriums. Met ruim 85 variƫteiten biedt de groep, die op gebied van verkoop de krachten gebundeld heeft, het grootste assortiment snij-anthurium in de markt.

Voor meer informatie:
Anthogether
E: [email protected]
www.anthogether.nl

Publicatiedatum: