Cultivate beurs gaat 'Virtual'

De Cultivate Show, die jaarlijks in juli in Columbus, Ohio wordt gehouden, zal dit jaar virtueel plaatsvinden. Deze beurs, een van de grootste sierteelt- en tuinbouwevenementen in Noord-Amerika, wordt jaarlijks door AmericanHort georganiseerd. In 2019 stonden er bijna 800 standhouders, waaronder een groot aantal Nederlandse bedrijven en werd de beurs door meer dan 10.000 bezoekers gezocht. Naast het beursgedeelte wordt jaarlijks ook een uitgebreid educatief programma georganiseerd door AmericanHort.

Cultivate'20 Virtual
De eerste virtuele Cultivate show opent op maandag 13 juli en duurt vier dagen. Deze keer staan 250+ standhouders op de beurs. Bezoekers, die zich gratis kunnen aanmelden via de Cultivate Virtual website, kunnen een digitale rondgang maken over de beursvloer. Na op de booth van een exposant te klikken kan een chat worden gestart met een van de vertegenwoordigers.  

Naast de gratis Expo-only pass is het ook mogelijk om voor US$99 een All-Access Educational pass aan te schaffen. Daarmee wordt toegang verkregen tot alle educatieve sessies tijdens de Cultivate. Een aantal sessies kan “on-demand” worden afgespeeld en een aantal wordt live uitgezonden. AmericanHort organiseert daarnaast verspreid over de 4 dagen verschillende algemene informatiesessies en netwerkgelegenheden. Voor deze live evenementen wordt Zoom gebruikt. Voor registratie en de agenda, zie de website van Cultivate'20 Virtual.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven