Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Jong Verpakking neemt eCorrugated over

Nederlandse golfkartonfabriek neemt de activiteiten van eCorrugated  in Engeland over en breidt daarmee de positie in Engeland met een eigen productiefaciliteit uit.

De Jong Verpakking Holding (DJV) is verheugd te kunnen aankondigen dat het eCorrugated uit Ellesmere Port, Cheshire, Engeland heeft overgenomen. eCorrugated is opgericht in 2011 en bedient klanten in Engeland en Ierland.

Met de vestiging in Ellesmere Port past het bedrijf goed in de groeifilosofie van DJV, omdat DJV nog geen productiefaciliteit in Engeland heeft. Ad Smit, CEO van DJV: “Ik ben zeer verheugd dat Paul Lavelle voor ons gekozen heeft. De waarden en manier van werken sluiten goed aan op de filosofie bij De Jong Verpakking. We zien de toekomst in het VK en Ierland met vertrouwen tegemoet.” Paul Lavelle, eigenaar van eCorrugated voegt daaraan toe: “Ik ben blij dat ik met Henk de Jong en zijn De Jong Verpakking een onderneming getroffen heb, die de filosofie van onze familie deelt. Vanaf het eerste moment was het duidelijk dat we een goede relatie konden opbouwen, waarbij beide bedrijven zich kunnen ontwikkelen.”

DJV zal een meerderheidsbelang nemen in eCorrugated en inzetten op een ontwikkeling van de markt in het VK en Ierland. eCorrugated zal in de toekomst onder haar eigen naam actief blijven op de markt.

Voor meer informatie:
De Jong Verpakkingen
Jogchem v.d. Houtweg 20
2678 Ha De Lier
+31(0)186 573 990
[email protected]  
www.dejongverpakking.com 

 

Publicatiedatum: