Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Varend Corso laat corsoweekend niet ongemerkt voorbij gaan

Het Varend Corso kon in het eerste weekend van juli dit jaar niet doorgaan door de gevolgen van corona. Ook een eerder bedachte fietsroute paste niet binnen de huidige regels. Toch hebben de inwoners van het Westland en Den Haag alsnog kunnen genieten van een mini Varend Corso. 

Met een speciaal ingelaste mini-editie van het Varend Corso Westland is het corsoweekeinde toch niet helemaal ongemerkt voorbij gegaan. Op zaterdag trok de varende afvaardiging door Westland, Midden-Delfland, Delft en voor het eerst ook Den Haag. Zondag zouden de boten nog een ronde door het Westland maken, maar dat moest door de weersomstandigheden helaas afgeblazen worden. De harde wind maakte dat onverantwoord voor de opvarenden.

De boten werden opgewacht door vier burgemeesters die het corso een hart onder de riem steken.  

Volgend jaar trekt het corso op 1, 2, 3 en 4 juli alsnog in volle glorie door de regio. Inclusief de toevoeging van de donderdagmiddag én de route door Den Haag. Want de proefvaart van zaterdag door deze stad smaakte naar meer vindt de organisatie.

 

Publicatiedatum: