Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Adomex neemt Fronita over

Adomex, importeur en handelaar in snij- en decoratiegroen, met vestigingen in Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk heeft overeenstemming bereikt met Ton van Rijn van Fronita over de overname van de onderneming die Ton voert op Plantion in Ede. Sinds de fusie van Veiling Vleuten en Bloemenveiling Oost Nederland (Bemmel) verzorgen Ton en medewerkers de aanvoer van een breed assortiment snijgroen voor de kopers op Plantion.

Ton van Rijn gaat met pensioen. Onder Adomex naam zullen de activiteiten voortgezet worden, waarbij de aanspreekpunten gelijk blijven en ook de dienstverlening op dezelfde voet zal worden voortgezet.

De overgang is geĆ«ffectueerd per 1 juli. Ton heeft afscheid genomen van zijn vaste klanten. Bijgaande foto toont de overdracht, met op de foto Paul van der Plas (Fronita, nu Adomex), Peter Bakker (Algemeen Directeur van Plantion), Ton van Rijn,  Mark van der Ban en Anton Klunder (respectievelijk commercieel- en algemeen directeur van Adomex).


Meer informatie:
Adomex
https://www.adomex.nl/

Publicatiedatum: