Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ben van der Heide aan de slag bij Bosman Van Zaal

Onlangs is Ben van der Heide als Chief Sales Officer in dienst getreden van Bosman Van Zaal in Aalsmeer. In deze hoedanigheid is hij, samen met Manager Sales & Marketing Ronaldt Thoen, verantwoordelijk voor de commerciĆ«le activiteiten van deze  turnkey kassenbouwer.


Ronald Thoen (links) en Ben van der Heide

Van der Heide is een ervaren tuinbouwman, die internationaal veel kennis heeft opgedaan als managing director van een foliekassenbouwbedrijf.

Bij Bosman van Zaal zal hij vooral zijn aandacht gaan richten op de structurele groei van de organisatie, bewaking van de kwaliteitsstrategie en hij zal zich focussen op de integratie van nieuwe ontwikkelingen, zoals vertical farming, klimaatcontainers en andere innovaties. Ontwikkelingen die bepalend zijn voor de toekomst van de internationale tuinbouw.

Bosman Van Zaal ontwikkelt en bouwt complete tuinbouwprojecten in binnen- en buitenland voor de teelt van groenten, fruit, sierteeltproducten en planten voor de cosmetische en farmaceutische industrie. Het bedrijf is enkele jaren geleden ontstaan uit een samenvoeging van Bosman, een kassenbouwer die binnenkort haar 100-jarig bestaan zal vieren, en logistiek expert Van Zaal, die al vanaf 1968 internationaal actief is.

Voor meer informatie:
Bosman van Zaal
Ben van der Heide
[email protected] 
www.bosmanvanzaal.com 

Publicatiedatum: