Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stan Rijnbeek commercieel agronomist bij Haifa

Dit voorjaar is Stan Rijnbeek aan de slag gegaan bij Haifa North West Europe. Stan is 24 jaar en woont in Boskoop. Hij volgde een opleiding Groenhandel en logistiek op het Wellant College in Aalsmeer en heeft daar ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven via stages.

Daarnaast heeft hij werkervaring opgedaan in het boomkwekerijbedrijf van zijn familie. Hier was hij verantwoordelijk voor gewasbescherming en logistiek.


Stan Rijnbeek

Boomkwekerij en vaste planten
Stan wordt bij Haifa medeverantwoordelijk voor de ondersteuning van de kwekers, potgrondbedrijven, voorlichters en distributeurs met als werkgebied voornamelijk midden Nederland. De focus van zijn werkterrein is boomkwekerij en vaste planten. 

Tachtig landen in vijf continenten
Haifa Group is leverancier van meststoffen voor de landbouw, tuinbouw en boomteelt. Het bedrijf is actief in meer dan tachtig landen verdeeld over vijf continenten. Doordat Haifa gebruik maakt van zuivere grondstoffen is het bedrijf uitgegroeid tot een grote producent van kalisalpeter (Multi-K).

Voor meer informatie:
Haifa Group
Stan Rijnbeek
+31 (0) 6 82 53 80 72
[email protected] 

 

Publicatiedatum: