Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Grijs gronddoek PhormiCool slaat aan"

Nu 6 maanden na de introductie van PhormiCool 200 GK is duidelijk geworden dat telers erg enthousiast zijn over dit grijze gronddoek. In november 2019 werd PhormiCool 200 GK gelanceerd, ondertussen draaien de weefgetouwen bij Phormium, de Belgische fabrikant van grond- en schermdoeken, op volle toeren en kan de vraag amper bijgehouden worden.

“Inmiddels zijn er een fors aantal projecten op lavavloeren, zowel binnen als buiten, aangelegd met het robuuste PhormiCool 200 GK. Het grijze gronddoek blijft bij hoge zonnestraling duidelijk koeler. Naarmate het warmer wordt deze zomer zullen de temperatuurverschillen tussen het grijze en klassiek zwarte gronddoek groter worden”, aldus Arjan van der Veer, Sales Manager bij Phormium.

"Het geheim zit hem in de garens die Phormium ook volledig zelf produceert op het bedrijf in Lokeren. Tijdens de extrusie ervan worden unieke infrarood reflectoren toegevoegd die ervoor zorgen dat het doek beduidend minder opwarmt."

De combinatie van de aangepaste weefstructuur en de hoge mechanische resistentie zorgt bovendien voor een uitstekende waterdoorlaatbaarheid en maakt het gronddoek uitermate geschikt voor gebruik op lavavloeren, en dit voor zowel buiten- als binnenteelten.

Momenteel is PhormiCool alleen beschikbaar in de 200 grams versie. Door het succes denkt men er over na om het gamma uit te breiden. 

Net zoals alle andere Phormium gronddoeken staat PhormiCool 200 GK garant voor jarenlang gebruik, ook op vloeren met intensief werkverkeer. Het doek is beschikbaar in diverse breedtes en kan desgewenst op maat gemaakt worden van uw bedrijfsvloer.

Voor meer informatie:
Phormium
Arjan van der Veer, Sales Manager 
T: +31 611778796 
E: [email protected]
www.phormium.com 

Publicatiedatum: