Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sander van Holstein, S. van Holstein transport B.V.

"Verhuur zeecontainers steeds belangrijker deel van het bedrijf"

Tholen - De telefoon staat roodgloeiend bij Van Holstein Transport. Alleen al bij Sander van Holstein liggen drie mobiele telefoons op zijn bureau en alles blijft maar rinkelen. "Het zijn vooral kassenbouwers en installateurs die wachten op benodigde materialen of klanten die  zeecontainers nodig hebben."

Vervoer door heel Europa
Het wagenpark telt 14 eigen auto’s en in totaal 26 opleggers. Er zijn namelijk ook nog mensen die met een eigen auto de trailer van Van Holstein Transport op plaats van bestemming brengen. De ritten gaan door heel Europa, van Hongarije, Oostenrijk tot aan Frankrijk.

Van Holstein heeft ook kranen. Deze zijn nodig om het materiaal in containers te laden of te lossen op de bouwplaats. Dat gaat om grote hoeveelheden. Tralies, buizen, glas, lampen, leidingen, enz. gaan de container in; er is heel wat nodig om een kas van de grond te krijgen.

Sander zat vroeger zelf op de vrachtwagen. Hij kent de sector goed. Sander: “Het is een klein wereldje waar ‘ons kent ons’ geldt. Niet alleen de kassenbouwers en installateurs, maar ook de onderaannemers die op locatie het werk verrichten, ken ik vaak persoonlijk.”

Zeecontainers voor mobiele opslag
De verhuur van zeecontainers vormt een steeds belangrijker deel van het bedrijf. Van Holstein Containerverhuur heeft nu een groot terrein om de containers en de trailers op te slaan op het oude ABC terrein in Poeldijk. En volgend jaar staat de verhuizing van het bedrijf naar dat terrein op de planning. Dan is de bouw van het nieuwe pand klaar en kan alles netjes bij elkaar staan. Sander: “De ene klant wil een container met een stelling erin huren en de ander niet. Door alles op een plek te hebben, kunnen we makkelijker aan alle verschillende wensen voldoen.”

De containers worden vaak gehuurd door bouwers en installateurs. Ze kunnen er kleinmateriaal in opbergen of spullen die diefstalgevoelig zijn. Sander merkt dat klanten deze mobiele opslag fijn vinden. Voorheen hadden ze zelf containers voor dit doel, maar als het werk minder wordt, staat de container niet in de weg op het terrein.

 

Voor meer informatie:
Sander van Holstein
S. van Holstein transport B.V.
Vlotlaan 320
2681 TV Monster
T - 0174 - 281 872
E - [email protected]
https://svanholsteintransport.nl/
http://www.vanholsteincontainerverhuur.nl/