Internationale promotiecampagne geranium draait volop

De nieuwe, internationale promotiecampagne: Europe in Bloom draait inmiddels volop. Consumenten worden van 2020 tot en met 2022 in de relevante verkoopperiode gestimuleerd om geraniums te kopen.
 
In drie afleveringen, 18 april, 25 april en 2 mei, van het bekende TV programma Rob's Grote Tuinverbouwing wordt aandacht besteed aan de geranium. Vanaf eind april gaan diverse influencers via Instagram aan de slag met geranium, waarmee een jongere doelgroep wordt bereikt.

Profiteer van EU-subsidie
Er is volop promotiemateriaal ontwikkeld dat door de handel kan worden ingezet. Verschillende formaten banners en posters zijn, dankzij de EU-subsidie, te koop tegen voordelige tarieven en te bestellen via de webshop op de website.

De handel kan profiteren van de gesubsidieerde prijzen om deze zomerbloeier op de winkelvloer in de spotlight te zetten. Het reclamemateriaal wordt vanaf april, op tijd voor het seizoen uitgeleverd. Ook zijn digitale bestanden te downloaden van de website.

Sfeerfoto’s zijn te downloaden van de website Beelden en teksten zijn door telers vrij te gebruiken op bijvoorbeeld social media kanalen. De promotiematerialen zijn ook beschikbaar voor kwekers. Tuincentra en bloemisten hebben medio maart deze kleurrijke nieuwsbrief ontvangen.

bron: Glastuinbouw Nederland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven