Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dekker Chrysanten zet vrouwen bij exporteurs in het zonnetje

Bloemen goed verkocht voor Vrouwendag maar meer claims door mindere kwaliteit

Tholen - Deze zondag is het weer Internationale Vrouwendag en kan met name de Russische & Oost-Europese man zich niet meer thuis vertonen als hij geen bloemen of plant meeneemt. Dekker Chrysanten heeft daarbij de leuke traditie ontwikkeld om alle vrouwelijke verkopers en marketeers op Oost-Europa bij Hollandse exporteurs te verwennen met een fraai boeket bloemen met eigen rassen. Dit jaar is geen uitzondering en Warja Abrosimova, bij Dekker marketing manager Oost-Europa, deelt vandaag weer fraaie boeketten uit bij een groot aantal exporteurs in zowel Aalsmeer, Rijnsburg als Naaldwijk.

"De handel heeft de bloemen op Oost-Europa goed kunnen verkopen", vertelt Warja tussen de bedrijven door. "De groothandel is blij, de kleinhandel is blij, nu ligt de drukte bij de boeketterie en de bloemist. Een puntje van zorg is wel een toegenomen hoeveelheid claims wegens kwaliteitsverlies. Aan de ene kant hebben de bloemen geleden onder het grauwe en natte weer van afgelopen tijd, aan de andere kant lijken klanten in Oost-Europa dit jaar wel heel vroeg besteld te hebben. Het begon dit jaar al op 12 februari, normaal is dat 17 of 18 februari. Dat komt de kwaliteit natuurlijk ook niet ten goede."

Ook Nederlandse winkels zijn ingesteld op een hogere omzet dit weekend, mede ook door de vele Oost-Europese arbeidsmigranten die in Nederland werkzaam zijn. Vrouwendag is erop gericht om de kracht van de vrouw te laten zien, maar ook voor mannen om hun waardering voor de vrouw te laten zien en hen uitgebreid te verwennen.




Foto's: Warja Abrosimova 

Voor meer informatie:
Dekker Chrysanten
Julianaweg 6a
1711 RP Hensbroek
www.dekkerchrysanten.com