Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Myplant & Garden afgelast i.v.m. coronavirus

De Myplant & Garden, die deze week zou worden gehouden in Milaan, is op het laatste ogenblik afgelast. Aanleiding is de paniek omtrent het coronavirus en twijfel bij standhouders en bezoekers omtrent participatie.

Men is voornemens de beurs nu in september te organiseren. Concrete data zijn nog niet genoemd.

Behalve de beurs zijn, op last van de autoriteiten, in tien steden in Noord-Italiƫ (in Lombardije, waar het merendeel van de besmettingen zich concentreert) alle evenementen en publieke bijeenkomsten gepland voor de komende 10 dagen afgelast. Scholen zijn vandaag niet opgegaan, openbare gebouwen blijven dicht, het openbaar vervoer is sterk beperkt, de Milan Fashion weak is voortijdig beƫindigd en er is een streep gehaald door het beroemde Venetiaanse carnaval.

Inmiddels zouden zo'n 150 mensen het virus hebben, vier mensen - allen bejaard, in 3 v/d 4 gevallen al leidend aan niet gerelateerde ziekten - zijn overleden.


Voor meer informatie
Myplant & Garden
myplantgarden.com

Publicatiedatum: