rozenkas wordt omgebouwd naar plantenkas

Scholtes Roses fuseert met Kwekerij V&S

Per heden is Ronald Scholtes toegetreden tot Kwekerij V&S waarbij hij samen met Tinus Vellekoop en het bestaande team op uiteindelijk 7,5 ha pot- en perkplanten zal telen.

Door aanhoudende vraag naar producten heeft Kwekerij V&S besloten permanente uitbreiding te zoeken en voor de continuïteit van het ondernemerschap is Ronald Scholtes aan boord gekomen. Hiermee is de opvolging van Jan van Staalduinen direct georganiseerd. De S in V&S blijft hierdoor gewaarborgd. In eerste instantie zal Jan zijn kennis en kunde overdragen aan Ronald en als adviseur verbonden blijven.

De uitbreiding wordt gerealiseerd door de huidige rozenkwekerij te Kwintsheul van Scholtes Roses deze zomer om te bouwen tot een pot- en perkplantenbedrijf. Hiermee breidt Kwekerij V&S haar huidige areaal van 3,8 ha uit naar 7,5 ha. Voor de klanten van het bedrijf zal dit positieve gevolgen hebben aangezien de bestaande organisatie in tact blijft. Tinus Vellekoop zet zijn huidige commerciële rol voort en er komt meer product vanaf 2021 beschikbaar.

Robin Berendse van Yeald heeft dit proces begeleid, ondernemers bij elkaar gebracht en de financiële afhandeling van de transactie verzorgd.

bron: Yeald

 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven