De vijf beste beoordeelde bloemisten in Nederland

Ondernemersportaal Places.nl zocht uit welke bloemisten hoog scoren bij de consument. Het gebruikte hiertoe gegevens van Telefoonboek.nl, alwaar klanten beoordelingen achterlaten van  bedrijven die zij hebben bezocht. De totale score van een bedrijf bestaat uit vier onderdelen: de algemene indruk, service, bereikbaarheid en prijs-kwaliteit verhouding. Er zijn iets meer dan 1500 bloemisten meegenomen in het onderzoek.

Wat maakt een bloemist goed?
Positieve reviews over bloemisten  gaan voornamelijk over de manier waarop mensen geholpen worden. Wanneer mensen goed en persoonlijk advies ontvingen van de bloemist, lieten zij een positieve review achter. Ook een hoge kwaliteit bloemen wordt vaker genoemd. Klanten die slechte reviews achterlieten, stoorden zich dan ook voornamelijk aan onvriendelijke medewerkers of slechte kwaliteit bloemen.

De vijf beste beoordeelde bloemisten in Nederland
Ondanks de toenemende concurrentie van online aanbieders, zijn er gelukkig genoeg bloemisten die nog steeds goed beoordeeld en bezocht worden. De bloemisten in de top vijf hebben allen meer dan 50 beoordelingen ontvangen via Telefoonboek.nl en Google of Facebook, waarvan meer dan 40 unieke ratings.

Bloem met stijl – Eerbeek
Met een gemiddelde score van 10 op Telefoonboek.nl op basis van 60 reviews en 4.7 sterren op Facebook op basis van 9 stemmen. Bloem met Stijl ontvangt veel complimenten voor zijn goede service en mooie bloemstukken.

Jouw Bloemist – Zeewolde
Met een gemiddelde score van 9.5 op Telefoonboek.nl op basis van 50 reviews en 4.9 sterren op Google op basis van 7 reviews. Jouw Bloemist staat volgens zijn klanten voor kwaliteit en creativiteit.

Anne’s Bloem – Zegveld
Met een gemiddelde score van 9.5 op Telefoonboek.nl op basis van 42 reviews en 5 sterren op Facebook op basis van 16 stemmen. Anne’s Bloem scoort vooral hoog op prijs/kwaliteit verhouding.

Bloemen- en Plantenshop Bert Kulk – Leiden
Met een gemiddelde score van 8.5 op Telefoonboek.nl op basis van 75 reviews en 4.8 sterren op Google op basis van 45 reviews. Klanten van Bloemen- en Plantenshop Bert Kulk zijn vooral te spreken over de service.

Bloemenhandel ’t Laar – Tilburg
Met een gemiddelde score van 7.7 op Telefoonboek.nl op basis van 109 reviews en 4.4 sterren op Google op basis van 97 reviews.

bron: Places.nl | afbeelding: VBW


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven