Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Westland Workwear

Al voorzien van veiligheidsschoenen en zichtbaarheidskleding?

Zoals u weet is het vanaf 1 januari 2020 verplicht om veiligheidsschoenen en zichtbaarheidskleding te dragen in alle logistieke gebieden in en rondom Royal FloraHolland. Dit geldt voor alle gebruikers, zoals medewerkers, leveranciers, klanten en aanvoerders.


Leon en Carlos van Westland Workwear

Westland Workwear BV uit Naaldwijk weet als geen ander hoe belangrijk veiligheid op de werkvloer is. "Wij hebben allerlei soorten schoenen die aan de gestelde eisen (minimaal classificatie S2) voldoen: hoge modellen, lage modellen, sneakermodellen, veterschoenen, draaiknopschoenen, spatwaterdichte schoenen, enzovoorts. Via gespecialiseerde podologen kunnen ook medewerkers met inlegzolen in gecertificeerde veiligheidsschoenen lopen. Daarnaast hebben wij ook qua kleding veel verschillende artikelen die voldoen aan de gestelde eisen (minimaal klasse 1), zoals veiligheidshesjes, bodywarmers, jassen en broeken."


De showroom

Westland Workwear levert professionele bedrijfskleding, promotiekleding, veiligheidsartikelen, teamwear en custom made kleding. Met een breed assortiment kan men ieder bedrijf van de juiste uitstraling voorzien en vrijwel ieder kledingvraagstuk oplossen. Een logo of tekst op de kleding is geen probleem met de eigen transferpers, via de vaste textieldrukker of vaste borduurder. Bovendien beschikt men over een eigen showroom alwaar het assortiment is te bezichtigen.

Voor meer informatie:
Westland Workwear BV
Slotenmakerstraat 16
2672 GD Naaldwijk
T: 0174 626888
E: kelly@westlandworkwear.nl
www.westlandworkwear.nl

 

Publicatiedatum: