Heembloemex en ProFlora samen verder als Summaflor

Heembloemex en ProFlora gaan per 1 januari 2020 fuseren en verder door onder de naam Summaflor. Zij bundelen hun kracht en specialiseren zich in de verkoop aan grootschalige winkelketens.

De groothandelsactiviteiten van Heembloemex blijven handelen onder de naam Heembloemex.


Directie Summaflor, v.l.n.r. Jaap Hogewoning, Klaas Damsma en Marcel van Beekum

Over Summaflor 
Een duurzame wereld is belangrijk voor Summaflor. Continu streven zij naar verbeteringen in processen, transport en verpakkingen om de carbon footprint te verkleinen. Hiernaast staan duurzame relaties centraal. Dit geldt voor de ontwikkelingsgroei van medewerkers, de relatie met klanten en de sociale werkomstandigheden bij kwekers. Summaflor helpt door middel van innovatieve sourcing, productontwikkeling en een gespecialiseerd verkoopteam Europese retailers en hun partners meer rendement te halen uit het bloemen- en plantenschap. Het eigen productiebedrijf werkt kostenefficiënt en levert maatwerk. Daarnaast worden retailers geholpen bij complexe vraagstukken over bijvoorbeeld Category management, consumentenkennis en E-tail.

Over Floral Trade Group
Summaflor is onderdeel van Floral Trade Group. Floral Trade Group bestaat uit meerdere zelfstandige bedrijven, met ieder zijn eigen klantfocus. Geworteld in de tradities van een familiebedrijf, levert deze familie van bedrijven een compleet assortiment bloemen, planten en decoratie aan bloemisten, supermarkten, groothandels, tuincentra en e-tailers. Vanuit de hoofdlocatie in Rijnsburg en vele vestigingen in Europa zetten ruim 900 medewerkers zich dagelijks in om beloften waar te maken en afnemers te ontzorgen.


Voor meer informatie:
Floral Trade Group
www.floraltradegroup.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven