Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veiling Rhein-Maas Klanten- en aanvoerdersdag op 14 januari 2020

Veiling Rhein-Maas nodigt alle klanten en aanvoerders van de veiling, van uit voor de negende klanten- en aanvoerdersdag op dinsdag 14 januari 2020. Bij deze bijeenkomst staat deze keer het thema `Service´ centraal.

Informatief programma
Tijdens het eerste gedeelte zal de nieuwe directie van Veiling Rhein-Maas - Günther Esser en Cees Hoekstra – u de actuele ontwikkelingen, projecten en activiteiten van de veiling presenteren. Ook neemt de veiling bij deze gelegenheid officieel afscheid van Franz-Willi Honnen, die op 1 januari 2020 zijn functie als directeur van Veiling Rhein-Maas zal neerleggen. Aansluitend zal hun gastspreker de gasten met een voordracht vermaken. "Want service mag leuk zijn!"

Kom met Veiling Rhein-Maas in gesprek!
In het tweede gedeelte van de bijeenkomst hebben de gasten de mogelijkheid om met hun zakenpartners en de veiling in gesprek te komen. Passend bij het thema van de bijeenkomst ontvangt u bij diverse stands informatie over verschillende services. Naast enkele interne exposanten zullen ook de veilings twee moederorganisaties hun diensten presenteren. Klik hier voor een voorlopige overzicht van alle exposanten.

"Wij verheugen ons op uw komst!"
"Deze bijeenkomst is het eerste hoogtepunt voor de veiling in het nieuwe jaar en het is echt een gemiste kans, wanneer u er niet bij bent."

Klik hier om u aan te melden voor deze klanten- en aanvoerdersdag 2020 op 14 januari 2020.

bron: Veiling Rhein-Maas

Publicatiedatum: