Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Klokvoorverkoop Veiling Rhein-Maas: reserveren op zaterdag mogelijk

Klokvoorverkoop biedt klanten en aanvoerders van Veiling Rhein-Maas de mogelijkheid bepaalde producten, die aan de veilingklok worden aangeboden, al op de dag vóór de veiling tegen een vastgestelde prijs te reserveren oftewel aan te bieden. Vanaf nu kunnen onze klanten de voor maandag aangeboden producten al op zaterdag vanaf 14:00 uur - in plaats van 14:00 uur op zondag - reserveren.

Mobiel tegen een vastgestelde prijs reserveren
Dit digitale marketingkanaal geniet een grote populariteit bij de klanten van de veiling, omdat ze mobiel, bijvoorbeeld via een smartphone, producten vóór de veiling kunnen reserveren en ze vooraf exact weten, welke prijs ze voor de producten moeten betalen. De bovengenoemde aanpassing geeft klanten de mogelijkheid om hun producten in het weekend nog eerder voor de komende week te reserveren. Ook aanvoerders maken steeds meer gebruik van dit verkoopkanaal, omdat een deelname aan klokvoorverkoop voor hen heel gemakkelijk is. Aanvoerders hoeven alleen maar een prijs op de aanvoerbrief in te vullen en een foto mee te sturen, dan bieden ze hun producten automatisch via klokvoorverkoop aan.

U wilt gebruik maken van klokvoorverkoop?
Wilt u als aanvoerder uw producten via klokvoorverkoop aanbieden? Reserveert u als klant nog geen producten via klokvoorverkoop? Neemt u dan contact op met uw contactpersoon bij assortimentsmanagement of bij relatiebeheer klanten.

bron: Veiling Rhein-Maas

Publicatiedatum: