Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Martin Stolze:

"Er is geen standaard voor interne transportsystemen"

Tholen - Als specialist in het automatiseren van interne transportsystemen ziet Martin Stolze een verschuiving. Waar 5/6 jaar geleden vooral naar standaardproducten werd gevraagd, draait het nu vooral om projecten. Deze projecten vragen om maatwerk. En trouwens … Wat is de standaard? Dat is een ruim begrip. Voor Martin Stolze houdt (of dus eigenlijk ‘hield’) het in dat er “legoblokken” werden geleverd. Klanten komen nu met heel specifieke vragen bij Martin Stolze terecht.

Nieuwe standaard                                                                               

De nieuwe standaard is bij Martin Stolze nu dus projecten op maat. Eén van zijn klanten zocht een hoogtesorteersysteem voor zonnebloemen in pot. Zonnebloemen worden op maat aangeboden op de markt. Iedere partij moet dus dezelfde hoogte hebben. Voorheen was het bij deze klant een handmatig proces. De meetlat werd er naast gelegd. Nu gebeurt dit volautomatisch. Het spreekt voor zich dat dit veel arbeid en tijd bespaart. Martin:”En het staat nu als een scheermes in de bakken.”

Door een veredelaar werd hem gevraagd om een goed logistiek sorteringssysteem voor stekken te ontwerpen. Martin:”Deze man is er zo blij mee. Dat is echt wel iets waar ik trots op ben.”

Martin Stolze is ook druk in de weer voor de bedrijven in de AGF-sector. Martin:”Het verpakken van hard- en zachtfruit is een kunst apart.” Onlangs leverde hij een verpakkingslijn op bij Haluco. De druiven komen in bulk aan en worden met behulp van de verpakkingslijn in 500 gram bakjes verpakt. Het hele proces van opzetten, herverpakken, uitwegen, afvoeren en checkwegen van de verpakkingen wordt in een lijn uitgevoerd.Natuurlijk vraagt deze omslag in productaanvraag veel van de organisatie. Maar het gaat goed. Inmiddels telt het personeelsbestand 50 mensen en met deze club is goed in de vraag te voorzien. Martin besluit: ”Ik moet er wel bij zeggen, dat het hard aanpoten is. Het is een bar bedrijf. We regelen het gewoon.”

Voor meer informatie:
Martin Stolze
Leemidden 6
2678 ME De Lier
T: +31 (0)174 518 113
[email protected]
www.martinstolze.nl