Mark Loos, IP Handlers

Fonkelnieuwe koeling van 6.000m2 in gebruik genomen

Tholen - Met de nu 16.000m2 (!) aan geacclimatiseerde koelruimten is IPHandlers echt een van de grootste spelers in de handling van bloemen, planten en andere verse producten in het internationale luchtvracht verkeer. Een belangrijk deel van de handel die de hallen van dit "Amsterdam Perishable Center" passeert is bestemd voor de Oost-Europese en Russische markt, en met meer dan dertien verschillende nationaliteiten in huis is ook het bedrijf zelf een echt internationale onderneming geworden.

De extra 6.000 m2 zijn nodig om de groeiende transportstromen aan te kunnen. “Het gaat zo hard de laatste jaren!”, vertelt Mark Loos, eigenaar van het bedrijf. “Om onze klanten op een kwalitatief hoogst niveau blijvend te kunnen bedienen, hebben we de genomen stappen moeten zetten. De extra capaciteit hebben we nodig om ook op piekmomenten alles aan te kunnen.”

De uitbreiding met 500 m2 naar 1.500 m2 kantoren zijn voor eigen medewerkers, maar juist ook voor onze klanten. “We hebben het allemaal zo ingedeeld dat de indeling flexibel is. We kunnen het gebruik van de ruimten flexibel inzetten en indelen naar de veranderingen die steeds weer in de markt zich voordoen. De flexplekken zullen we vooral verhuren aan onze klanten, zodat deze hier ‘op locatie’ kunnen werken. Dat is belangrijk, omdat men vaak naast de administratieve werkzaamheden ook zelf het product nog willen volgen om services te verlenen. Dit kan voor langere of korte periodes,  zoals in een bepaald seizoen of net met een grote order of feestdag.”

“We breiden onze koelcellen en warehouse met 6.000m2 naar 16.000 m2 fors uit en tegelijkertijd blijven we efficiënt en op dezelfde locatie. Onze flexibiliteit en servicegraad voor onze klanten wordt hiermee sterk vergroot. Onze locatie ligt erg centraal, naast Schiphol en naast de veiling, en dat wilden vooral zo houden. Dat we dus letterlijk aan de overkant van de straat hebben kunnen uitbreiden, is echt ideaal.”

Voor meer informatie:
IPHandlers BV
Mark Loos
Noordpolderweg 20
1432 JH Aalsmeer
T: +31 297 747 200
E: mloos@iphandlers.nl
www.iphandlers.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.